Trästaket i juridiskt blåsväder!

En man kom upprörd in på vårt kontor härom veckan. Det var nämligen så att hans granne hade satt upp ett trästaket på den angränsande tomten. Detta var varken mannen eller hans hustru nöjda med och undrade om grannen kunde göra så. Jag bad honom ta en del mått och gärna bilder och återkomma till mig, vilket han gjorde igår. Som jag ser det kan min klient överklaga detta eftersom han granne verkar ha satt upp ett trästaket som inte håller måttet för de lagliga kraven. Som jag ser det är det felplacerat och dessutom alldeles för högt. Vi kommer att kontakta grannen också för att se om detta inte går att lösa på ett enkelt och bra sätt. Det känns onödigt att det ska behöva gå vidare. men tar de inte ner trästaketet kommer det att göra det. Jag kan tycka att det är synd för det är ett vackert staket men finns det regler så måste alla anpassa sig efter dem när man bor i ett villaområde. Här kan du få hjälp med fina trästaket, jamtgarsgard. I morgon ska jag besöka platsen och prata med de båda grannarna. Jag håller på att det blir en snabb, enkel och fredlig lösning.