Rådgivning slutade med akut tandvård i Jönköping.

Mitt besök i Jönköping slutade med att jag fick söka akut tandvård. Det var inte riktigt så jag hade tänkt att avsluta ett möte eller dagen heller för den delen. Jag hade dock en mycket förstående klient och vi bestämde tid för ett möte vid ett senare tillfälle. Jag hade riktigt ont i min käke redan på morgonen men tänkte att det kunde vänta tills eftermiddagen Nu hade min käke en helt annan syn på det och det satte igång att värka riktigt ordentligt och till slut kunde jag inte koncentrera mig. Då hade jag ändå tagit en värktablett innan! Jag bokade akut tandvård hos en tandläkare inne i Jönköping och fick komma nästan direkt. Vad tacksam jag kände mig för detta. Tänk om jag hade fått vänta i flera timmar och sätta mig i bilen och köra in då. Det vill jag inte tänka på.

Nu är iallafall både käken och jag helt ok igen. Klicka gärna på länken om du behöver akut tandvård i Jönköping. Det kunde sitta lite smärta kvar ett par dagar sa de hos tandläkaren. Jag har gjort min tandvård för i år hoppas jag. Nästa vecka åker jag tillbaka till Jönköping och träffar min klient för ett nytt försök.