Fick kontakta en biluthyrning, för att hinna till rådgivning i Umeå!

Ibland har man mer tur än man förtjänar och ibland precis tvärtom. Min resa till Umeå hade strulat från början till slut. Först och främst missade jag flyget till Umeå med bara några minuter. Detta var inte mitt fel utan en försening av tåget jag tog till flygplatsen. Det var kanske snålt om tid men det brukar alltid gå bra. Vissa förseningar rår man helt enkelt inte på. Tyvärr gick det inga fler flyg och det var fullbokat nästa dag. Jag såg ingen annan utväg än att kontakta en biluthyrning! Jag fick helt enkelt sätta mig i en bil och köra halva natten. Min klient var helt enkelt värd det. Jag ringde runt och fick tag på en firma med biluthyrning. Jag tipsar om en länk om du behöver hitta en biluthyrning i Umeå, lindholmsbil. Resten av resan till Umeå gick bra men det var inte helt lätt att hitta någonstans att sova när jag kom fram. För givetvis hade jag ju glömt att boka hotell mitt i allting. Till slut löste sig det också och jag kunde sova några timmar innan jag skulle upp. Trots allt som bara blev konstigt så gick den juridiska rådgivningen bra och min klient blev mycket nöjd! Då är jag också nöjd!