Nu är jag äntligen jurist i Göteborg!

Efter alla åt av studier och hårt pluggande är jag äntligen jurist och i staden Göteborg, där jag pluggat. Det var inte lätt att se detta för några år sedan då man var som mest trött på att plugga! Inte heller trodde jag att jag skulle få jobb så snabbt här i Göteborg. Jag har verkligen rotat mig här under studietiden och hade inte längre någon lust att flytta tillbaka till östkusten. Detta är en så lagom stor stad och jag bor en bit utanför, nästan vid kusten. Nu ska jag alltså stanna här och ägna mig åt att jobba som jurist och ge människor rådgivning. Här kommer ett tips för dig som behöver tala med en jurist i Göteborg, prolegal. Detta måste firas känner jag, det får bli att bjuda kollegorna inne på kontoret på tårta i morgon! Jag ska dessutom baka den själv! Det är något jag inte gjort sedan jag påbörjade mina juridikstudier. Det ska bli kul och det är alltid roligt att få uppskattning av människor som gillar tårta. Jag tror att det blir en bra start på min karriär här!