Juristen besöker frisörsalong i Göteborg

En jurist behöver ju också besöka en frisörsalong, kanske lite oftare än om jag haft ett annat yrke. Det beror så klart på vad man jobbar som men för mig är det extra viktigt att ha en välvårdad frisyr när jag träffar mina klienter. Just den här veckan har jag flera möten i Göteborg och passade på att besöka min gamla frisörsalong från studietiden. Jag gick ju juristlinjen i Göteborg. Min favoritfrisör jobbade kvar och vi pratade nästan i munnen om allt som hänt. Vi pratade bland annat om att starta eget och vilka misstag man gör. Rädsla för misslyckande kan hindra vem som, från att öppna en egen frisörsalong, men faktum är att varje framgångsrik salongsägare har gjort sin andel av misstag på vägen till toppen. Jag kunde inte låta bli att fråga henne vad hon känner var det största misstagen hon gjorde när hon öppnade sin första salong. Hon svarade: ”Misstag då? Hej, jag gör misstag nu!”. Det var mycket lärdomar hon pratade om men misstag det gör man fortfarande menade hon. Jag kan inte annat att hålla med henne även om jag inte är min egen. Klicka gärna på länken om du letar efter frisörsalong i Göteborg, salongoss.se. Det var skönt att få ordning på håret efter sommarens sol och bad. Nu är det snart dags för mitt första möte, men först lunch!