Juridiskt möte i Umeå över en lunch.

Jag behövde hjälp med en sak angående ett arv och kontaktade därför en jurist. Det var tack vare en rekommendation från en vän som jag kunde ta tag i detta. När en anhörig försvinner från ens närhet är det lätt att gå in i ett vakuum. Min vän har en syster som jobbar som jurist och hon tyckte att jag kunde få lite tips och hjälp med hur jag ska gå vidare av henne. Efter ett trevligt samtal hade vi kommit överens om att ses i Umeå över en lunch. Hon bor och arbetar där och jag har ett ärende jag ska göra i närheten. Ibland stämmer saker så bra! Lunchstället hon nämnde har jag ännu inte besökt så det ska bli kul. Jag provar gärna nya saker och detta skulle vara ett mycket bra ställe. Här kommer en länk för dig som vill äta lunch i Umeå, brannlandswardshus.

Det ska bli skönt när detta är överstökat så att man kan fortsätta med sitt liv. Jag ser fram emot att åka till Umeå iallafall, och lunchträffen så klart! Hoppas att det kan ge svar och avslut på mina bekymmer…