I Kalmar fick jag nagelvård innan en juridisk rådgivning.

Ibland har man tur. Jag skulle iväg på en juridisk rådgivning hos en klient i Kalmar, när jag såg att mina naglar kunde sett lite bättre ut. Jag hade pysslat i trädgården och de såg inte så fina ut nu när jag synade dem. Jag fick en tid för nagelvård på en salong och hann precis innan det var dags för mitt möte. Jag fick även lite tips som jag gärna delar, man kan göra lite nagelvård hemma också. Vill du ha riktigt fina händer bokar du nagelvård i Kalmar, movement-kalmar.

Hur man tar hand om sina händer och naglar:

Blöt en bomullstuss med nagellacksremover. Ta bort eventuella överblivna rester av nagellack och polera. Om du inte har något nagellack på just nu, fortsätt med nästa steg.

Ta en skål med vatten med diskmedel och blötlägg fingrarna i 5 minuter.

När du är klar, ta en av tvättlapparna och tryck försiktigt tillbaka nagelbanden.

Ta fram nagelklipparen och forma dina naglar i en U-form.

Blötlägg dina naglar i citronsaft i ca 5 minuter. Detta kommer att göra dina naglar friska.

Applicera lotion på händerna och sedan ta de två tvättlappar och täcker dina händer med dem i 7 minuter. De ska kännas mjuka och fräscha efteråt.

Putsa eller måla dina naglar.

Detta behövs för nagelvård:

Lotion
Nagelklippare
Två tvättlappar
Nagellack (frivilligt)
Nagelfil
Liten skål med vatten med diskmedel
Nagellacksremover
Bomullsbollar
Lemon Juice (frivilligt)