Arbetet ”kräver” regelbundna besök hos min frisör i Kungälv.

När man arbetar som juridisk rådgivare behöver man se välvårdad och representativ ut. Något som jag tänker extra mycket på är mitt hår. Jag vill ha ett välvårdat och fint hår hellre än långa naglar.Jag brukar gå till min frisör i Kungälv varannan månad och toppa håret lite grann. Ibland gör jag mer än så till exempel att bleka lite slingor eller färga. Det finns lite andra saker man kan passa på med när man ändå är där, som att få ögonbrynen färgade. Här kommer en länk för dig som vill ha tips på en frisör i Kungälv, kodeklippet. Nästa vecka är det dags för ett nytt besök och då ska jag faktiskt färga håret lite grann. Inga större utsvävningar så klart men lite för att få glans i håret. Jag behöver lite nya frisörprodukter också, både schampo och en bra och närande inpackning. Mitt hår har blivit lite slitet över  sommaren eftersom jag både solat och badat mycket. Solen är inte snäll mot håret i för stora doser. Det blir torrt och frissigt, vilket jag tycker mycket illa om. Det ska bli skönt att få av lite kluvna toppar och få tillbaka glansen. Efter mitt besök i Kungälv ska jag vidare till Göteborg och shoppa!